Uw website bovenaan in Google?

Wij zorgen dat uw website bovenaan in Google komt. Wij hebben jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie. Consumenten en bedrijven zijn dagelijks op zoek naar producten en diensten en plaatsen daarom dagelijks miljoenen zoekopdrachten. Daarnaast, neemt het aantal websites jaarlijks in grote aantallen toe. De concurrentie op internet blijft dus groeien en juist daarom, wilt u, te allen tijde, hoog genoteerd staan binnen de Google zoekresultaten. Dit is mogelijk met zoekmachine optimalisatie; uw website hoog laten scoren op de relevante zoektermen. Smartvertise heeft de expertise in huis om hiervoor te zorgen. Zowel on-site als off-site wordt uw website volledig geoptimaliseerd.

beter gevonden worden in google
Search

Hoe komt mijn website hoger in Google?

Uw website wordt door Google beoordeeld op wel meer dan 200 factoren. Op basis van deze factoren, rangschikt Google uw website binnen de zoekresultaten. Het is dus belangrijk om een kwalitatieve website te creëren die hoog scoort op deze factoren. Dit kan in werking worden gesteld door zoekmachine optimalisatie.

Zoekmachine optimalisatie, oftewel Search Engine Optimization (SEO),  wordt gebruikt om websites hoger te laten ranken binnen de organische zoekresultaten van Google. WebsiteBlox kan ervoor zorgen dat uw website voor langere termijn goed vindbaar wordt binnen de Google zoekresultaten, door in te spelen op de factoren waar Google uw website op beoordeeld.

Wat levert zoekmachine optimalisatie op?

Een hoge ranking op verschillende zoektermen, zorgt voor een consistente stroom van bezoekers naar de website, zowel bestaande als nieuwe bezoekers.

Vanwege haar ervaring met zoekmachine optimalisatie, heeft Smartvertise de expertise om uw website goed vindbaar te maken binnen Google. Dit doen wij, door het onderzoeken van de belangrijke zoektermen voor uw bedrijf en website. Door te kijken naar de concurrentie en rekening te houden met de zoekvolumes van de diverse zoektermen.

Zoekmachine-optimalisatie.
google-partner-badge

Wilt u meer weten?

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst zal er een analyse gemaakt moeten worden naar welke zoektermen belangrijk zijn voor uw website. Hier wordt het product of de dienst in meegenomen, de concurrentie op het internet, de zoektermen en de volumes hiervan. Op basis van deze informatie kunnen wij u een advies geven om beter vindbaar te worden binnen de resultaten van de zoekmachines. Indien akkoord, kunnen wij de geadviseerde werkzaamheden starten.

Start typing and press Enter to search

Hugo Website expert en Google partner
Vul je gegevens in en ik neem vrijblijvend contact met je op over de mogelijkheden van de websites en shops.