Stage Grafisch Vormgever in Leiden

Stage Media Vormgeving in Leiden

Stage Grafisch Vormgever

Als Grafisch Vormgever ga je aan de slag met het opmaken van logo’s & huisstijlen, drukwerk, websites, advertenties en allerlei andere soorten reclame producten. Elke dag is anders!

Bedrijfsprofiel:
Smartvertise is de uitgeverij van Fitzy Magazine. Fitzy staat vol met de laatste fitness, food en lifestyle tips en tricks. Een baan bij ons is uitdagend en zorgt voor voldoende afwisseling.
Naast Fitzy, is Smartvertise een full service reclamebureau. Wij bieden simpelweg alles op het gebied van reclame-uitingen, offline én online.

Het profiel:
Je leert gedurende je stage elke onderdeel van je studie in de praktijk te brengen. Doordat wij expertise op elke gebied van grafisch vormgeven hebben, weet je na deze stage zeker welke richting je op wilt! Webdesign, print, sign of multimedia. We maken samen met jou een leerplan, zodat je met een hoofd vol kennis je stage afrond!

Stage Grafisch Vormgever in Leiden

Periode:
De stage looptijd is voor minimaal 4 maanden. Je werkt 4 tot 5 dagen per week.

Locatie:
Wij zijn gevestigd in de Area071, een bruisend gebouw waar zo’n 100 bedrijven samenkomen. Het ligt op de grens tussen Leiden en Leiderdorp en is erg gemakkelijk te bereiken met openbaar vervoer, fiets of auto.

Interesse?
Wil je graag bij ons stagelopen? Stuur dan je cv en motivatie naar info@smartvertise.nl. Wellicht tot snel!