Indoor reclame in Leiden

roll-up banner-indoor reclame

Roll-up banner

De roll-banner, is perfect voor presentaties, beurzen of simpelweg een ingang representatief aan te kleden. Wij van smartvertise uit Leiden kunnen deze in full-color drukken, met eigen ontwerpen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende cassetes. De banners zijn gemakkelijk en snel op te zetten en even snel weer inschuifbaar te maken om mee te nemen. Met de meegeleverde halogeenlamp komt de banner nog stralender voor de dag!

bedrijfskleding indoor reclame

Bedrijfskleding

Een shirt met bedrukking? Smartvertise is het juiste reclamebureau voor het bedrukken van jouw favoriete boodschap. Bijvoorbeeld een logo, naam of tagline bedrukken op shirts of polo’s om hiermee overal zichtbaar te zijn. Van het voetbalveld tot een festival. Er is ruime keuze is modellen en kleuren. Interesse? Contact ons!

bedrukte tassen indoor reclame

Bedrukte tassen

Een goodiebag meegeven aan je bezoekers of klanten? Dit is gemakkelijk te bestellen bij Smartvertise reclamebureau Leiden. Een voordelige, luxere of duurzame variant, alles is mogelijk in verschillende kleuren en maten. Met bedrukking natuurlijk van jouw logo. Je maakt direct naam én faam!

belettering indoor reclame

Belettering

Voor belettering of decoratiestickers voor ramen, muren, gevels, balies of misschien wel scooterbakken kom je natuurlijk naar Smartvertise in Leiden. Gericht op marketing en reclame bieden wij een prachtig assortiment. De plakletters en stickers zijn natuurlijk weer- en waterbestendig. Hiermee je je bedrijf de ambiance die het nodig heeft en zorg je voor zichtbaarheid.

raambelettering_smartvertise outdoor reclame

Display

Op zoek naar iets opvallends voor op je restauranttafel, of op de toonbank? Smartvertise reclamebureau Leiden biedt verschillende opties voor een baliedisplay. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld een staander of een roll-up model op A4-formaat. Geheel naar eigen wens ontworpen en beschikbaar in meerdere formaten.

Kliklijsten

Versteviging van uw drukwerk? Kliklijsten, oftewel posterklemmen zijn de oplossing van Samrtvertise. Het is de makkelijkste manier om stevig en professioneel informatie te presenteren op de werkvloer. Als beursexposant, interieurinrichter, winkelhouder bijvoorbeeld. De kliklijsten zijn verkrijgbaar met enkel en dubbelzijdig presentatieruimte. Daarnaast zijn er nog vele soorten frames en verschillende formaten beschikbaar om uw perfecte drukwerk te presenteren.

raambestickering indoor reclame

Raambelettering

Raamstickers of glasfoliestickers, stickers om je spiegels of andere glazen woonaccessoires mooier te maken, natuurlijk mogelijk bij Smartvertise uit Leiden. Het geeft een gezandstraald effect en is ook lichtdoorlatend. Het is ook mogelijk om voorwerpen te voorzien van een glazen sticker, voor een bijzonder effect!

vloerprint indoor reclame

Personaliseer uw vloer

Een gepersonaliseerde vloer is natuurlijk de manier om bestaande vloeren iets extra te geven. Reclamebureau Smartvertise is het adres met ongekende mogelijkheden om bestaande vloeren te personaliseren, met een persoonlijke touch en unieke uitstraling zodat u opvalt. Wij voorzien daarnaast bestrating van een logo. Zo is een droge betonnen vloer om te toveren in een fris groen grasveld, of laminaat in een zonnig zomers strand.