Outdoor reclame

Outdoor zijn er ontzettend veel mogelijkheden om je bedrijf goed te laten zien. Zo kun je reclame maken door middel van autobelettering, vlaggen, lichtbakken, gevelbelettering of reclameborden. Bij Smartvertise kun je voor al deze mogelijkheden terecht. Vind hier een passende vorm van reclame voor jouw bedrijf en vraag een offerte aan.

autobelettering_smartvertise outdoor reclame

Autobelettering

Smartvertise is hét reclamebureau dat uw autoreclame of voertuigbelettering voor zijn rekening wil nemen. Op efficiënte en voordelige wijze. Hierdoor kunt u beschikken over de juiste kwaliteit autoreclame tegen de beste prijs!

Wat is onze werkwijze? Uw autoreclame wordt ingedeeld per voertuigklasse. S, M, L, XL of specials. Elke klasse is onder verdeeld in een drietal prijzen, gebaseerd op uitvoering van de autoreclame. Hierdoor kunt u uw budget zelf bepalen waarna wij uw reclame-ontwerp afstemmen en in behandeling nemen.

beachflags_smartvertise outdoor reclame

Beachflags

Beachvlaggen zijn heel geschikt voor reclame tijdens buitenevenementen. De goedkope beachvlaggen zijn vanwege het lage gewicht en windbestendigheid de ideale vorm van reclame op bijvoorbeeld het strand. Uw ontwerp wordt full-color bedrukt op duurzaam polyester. Hierdoor is het heel geschikt voor ons klimaat. De vlag wordt geleverd in een draagtas en is daarom gemakkelijk mee te nemen. Het draait 360 graden, waardoor de vlag automatisch aanpast aan de windrichting.

SpandoekEnFrames_smartvertise outdoor reclame

Spandoeken en frames

Smartvertise bedrukt ook spandoeken voor buitenshuis. Met daarbij bijbehorende frames. Spandoekframes met bijbehorend full-color spandoek is gemaakt van aluminium en heeft een diameter van 48 millimeter. De dikte van het frame is 3 millimeter. Bij levering van de spandoeken en frames zitten ook elastieken met haken en de benodigde montage- en koppelstukken inbegrepen. Het spandoek is gemaakt van een Bisonyl zeildoek. Hierdoor kan het spandoek strak worden gespannen.

gevelbelettering_smartvertise outdoor reclame

Gevelbelettering

Wil je opvallen als je bijvoorbeeld een moeilijk te vinden locatie hebt? Wij bieden gevelbelettering wat er voor zorgt dat uw bedrijfspand makkelijk herkenbaar is. Wij ontwerpen en ontwikkelen uw reclameborden, lichtbakken, reclamezuilen en nog veel meer! Interesse? Zie het contactformulier.

raambelettering_smartvertise outdoor reclame

Raambelettering

Raambelettering is een vorm van reclame wat veel nieuwe klanten trekt maar het is een goede kennismaking voor uw klanten met uw bedrijf. Smartvertise levert full-color stickers of geplot folie aan. Zelfs op locatie. Wilt u folie met zandstraaleffect? Dat kan! Wij verwerken graag fraaie en chique folies met pakkende teksten en logo’s in een mooi lettertype. Diverse kleuren zijn beschikbaar en alles wordt op maat gemaakt. Duurzame raambelettering vraagt om hoge kwaliteit en dat bieden wij. Niet alleen de belettering zelf moet van goede huizen zijn, ook het aanbrengen is heel belangrijk.

Freesletters

Een logo in 3D? Met freesletters kan dat! Wij gebruiken hiervoor acrylox. Dat is topkwaliteit. Sterk, kleurrecht en onderhoudsvrij. De mooiste gevelreclames voor binnen en buiten worden ermee gemaakt. Acrylox is leverbaar in verschillende diktes, in een breed scala van RAL-kleuren en tevens in diverse uitvoeringen. Bijvoorbeeld het extra-licht-doorlatende 19 millimeter translucent. Laat je door ons verrassen, met een gevel die eruit springt!

stoepborden_smartvertise outdoor reclame

Stoepborden

Stoepborden zijn de ideale blikvangers om klanten te trekken. Bij Smartvertise heeft u de keuze uit verschillende stoepborden. Een klapbord, swing voetbord of een bord met verrijdbare watertank, er zit altijd wel iets voor u bij. Wij hebben ervaring in signs & displays en dat komt in uitdrukking in de verschillende modellen en groottes die wij leveren. Geïnteresseerd in ideale reclame voor bijvoorbeeld een restaurant of winkel? U bent bij reclamebureau Smartvertise op uw plek.

lichtbak_smartvertise outdoor reclame

Lichtbak

Weer een mogelijkheid om meer zichtbaar te zijn. Laat uw bedrijfsnaam of logo zien op een lichtbak. Wij leveren lichtbakken aan van hoogwaardig aluminium. Ze kunnen in iedere vorm gemaakt worden en ook in iedere stijl. De buitenkant van de kast wordt in de door u gewenste RAL- of PMSkleur gespoten. De lichtbakken worden met TI-armaturen uitgelicht wat voor een mooi eindproduct kan zorgen.

v-bord_smartvertise outdoor reclame

V-Borden

Heeft u makelaarsborden nodig? Bij Smartvertise in Leiden bent u bij het juiste adres. Wij leveren alles. Voor in de tuin, op het raam, alles kan. Maak een professionele en eigen indruk, en laat ons uw makelaarsborden in eigen huisstijl drukken.

reclameborden_smartvertise outdoor reclame

Reclameborden

Reclame is essentieel en elk bedrijf wil graag gezien worden. Er zijn talloze manieren van reclame en reclameborden is daar één van. Naambekendheid is heel belangrijk en met het plaatsen van reclameborden is dat makkelijker te bereiken. Wij plaatsen uw reclameborden waar u wilt. Langs voetbalvelden, aan gevels, of andere toplocaties. Bij Smartvertise kan het allemaal.

vlaggen outdoor reclame

Vlaggen

Een vlag is een accessoire die elk bedrijf de juiste uitstraling kan geven. Het zorgt tevens voor zichtbaarheid en bereikbaarheid. Het is ideaal voor evenementen, open dagen, presentaties en andere soortgelijke dingen. Maak uw vlag opvallend bij Smartvertise en win herkenbaarheid en uitstraling. Maak naam en faam en laat ons uw logo en vlag ontwerpen.