Marketing

Marketing is een breed begrip maar kort gezegd is het alles wat de verkoop van producten en diensten bevordert. Daarom is marketing noodzakelijk voor elk bedrijf. Echter is het voor veel bedrijven niet mogelijk om een eigen marketeer in huis te hebben. Smartvertise biedt aan om deze werkzaamheden uit handen te nemen, als project of op uurbasis.

Strategische marketing van Smartvertise richt zich op de toekomst. De belangrijkste doelstellingen zijn het creëren van continuïteit, groei en het voortbestaan van de onderneming door een afnemersgerichte instelling. Dit houdt in; nieuwe klanten binnen halen en huidige klanten behouden door middel van een concurrentievoordeel op uw producten of diensten, met een lang termijn visie. Neem contact op met Smartvertise voor een voorstel.

marketing-strategy
Marketing-Researc

Marktonderzoek

Klanttevredenheidsonderzoek

Een klanttevredenheidsonderzoek geeft u inzicht in wie uw klant is en waarom. Met kennis over waar uw klanten tevreden over zijn en waarover minder, kunt u beter inspelen op de behoeften. U geeft uw klanten de mogelijkheid om hun mening te geven en dit geeft ze een goed gevoel, het gevoel gehoord te worden. Bovendien, geeft het onderzoek u ook meer kennis over uw sterke kanten en kunt u hiermee potentiele klanten overtuigen.

SWOT-analyse

Bij een SWOT-analyse wordt gekeken naar de externe factoren, de kansen die u kunt pakken en de bedreigingen die u gaat tegen komen binnen uw markt. Ook wordt er gekeken naar de interne factoren, de sterke en zwakke punten van uw organisatie, die van invloed zijn op hoe u om kunt gaan met die toekomstige kansen en bedreigingen. Smartvertise verricht het onderzoek naar uw markt, analyseert uw bedrijf en adviseert in de beste toekomstige stappen.

Start typing and press Enter to search