Logo ontwerp Leiden

Wilt u enkel een logo of ook een complete huisstijl dan zit u bij Smartvertise goed.
Wij gaan in gesprek met u en kijken samen wat uw voorkeuren zijn, wie uw doelgroep is en wat de markt op dat moment doet.

Aan de hand van dit gesprek zullen wij 2 ontwerpen maken waarna 2 revisies gedaan worden om het logo geheel op uw wens af te stemmen.

logo_ijdema
logositetrans
logo-def

Grafisch ontwerp

Wij verzorgen graag uw grafische vormgeving voor zowel digitaal gebruik op social media, als (papieren) drukwerk. Smartvertise heeft een schat aan ervaring op grafisch gebied. Met daarbij onze marketingkennis bieden wij u net die stap extra. Doelgroepdenken en samenwerking zijn twee sleutelwoorden die het best mogelijke resultaat te weeg moeten brengen. Maximaal resultaat uit uw communicatie? Dan bent u op de juiste plek bij ons.

Ons werk gaat op uurbasis en vooraf wordt uitvoerig besproken over hoe en wat. Zo weten wij, en u al helemaal, waar u aan toe bent!

Stel uw vraag

[contact-form-7 id=”22101″]

Starters-pakket

Voor startende ondernemers is het moeilijk om op het begin in je onderneming te investeren. Voor die ondernemers biedt Smartvertise een betaalbare oplossing in de vorm van een zogenaamd starters-pakket aan. Wij ontwerpen een professioneel logo dat onderscheidend is, bouwen een website en creëren een bijpassende huisstijl. Zodat u goed van start gaat met uw nieuwe onderneming! Na het maken, kunt u de website tevens zelf eenvoudig beheren en voor hulp kunt u altijd bij ons terecht.

Iedereen is anders, en elke (startende) ondernemer heeft afwijkende wensen. Het is om deze redenen mogelijk bovenstaand totaalpakket naar eigen wensen aan te passen en/of uit te breiden. Wij bieden u vervolgens een scherp voorstel aan om samen tot een juiste oplossing te komen!

Waaruit bestaat het starterspakket?

* Een logo-ontwerp. (twee unieke conceptvoorstellen, inclusief twee correctierondes
* Visitekaartje en ontwerp op briefpapier (optioneel enveloppen of Word-template briefpapier)
* Ontwerp voor Facebookpagina
* Duizend stuks full-color (aan beide kanten gedrukte) visitekaartjes (300 gram papier)
* Website startpakket (vijf pagina’s + contactformulier)
* CMS waarmee de website snel en eenvoudig zelf te beheren valt